Itsehallintotie 6, 02600 ESPOO

 

050 412 1100 |info@cranion.fi

 

 

Ajanvaraus 050 412 1100

 

tai nettiajanvarauksen kautta

 

 

Migreenihoito

 

CMT Method®

 

konsultaatio 0 €

 

 

 

 

Asiakkailtamme saatuja hoitokokemuksia:

 

Asiakaspalautteita voit lukea myös täältä.

 

Anu Mäkinen
Espoo
Ikä: 39

 

Kärsin yli vuoden aina vain pahenevasta migreenistä, jossa kohtaukset kestivät jopa viikon ja niitä tuli toistuvasti. Kuukaudesta puolet saattoi kulua migreenin kourissa. Siinä vaiheessa, kun lääkäri määräsi epilepsialääkettä estolääkkeeksi (Sartaanit oli todettu tehottomaksi) aloin toden teolla etsiä vaihtoehtoista hoitoa ja silloin kuvaan astui Cranion. Menin ensimmäiseen hoitoon Lasselle lokakuussa 2014. Kohtaus oli silloin päällä eikä hoito vaikuttanut siihen mitenkään. Seuraavana päivänä kohtaus oli kuitenkin poissa eikä ole sen jälkeen tullut takaisin! Tarkasti ottaen en ole kärsinyt migreenistä kertaakaan yli kolmeen kuukauteen! Ensimmäiset viikot hoidon aloittamisen jälkeen tunsin toisinaan, että kohtaus olisi ”nurkan takana”, mutta se ei vain koskaan iskenyt päälle. Jossain vaiheessa sekin tunne hävisi.   Eniten harmittelen, etten kokeillut hoitoa jo silloin vuosi sitten. Ja samalla ihmettelen, miksi lääkäri käski siirtyä suoraan kovempiin lääkkeisiin sen sijaan, että olisi suositellut edes kokeilemaan ensin jotain muuta hoitomuotoa. Lasse on huippu työssään ja kaiken lisäksi antaa aina hyviä vinkkejä salitreeneihin. Suosittelen lämpimästi!

 

Jenni Törrö
Espoo
 
Olen saanut ammattitaitoista asiantuntemusta migreenistä ja kaikkiin kysymyksiini vastauksen. Minulla on ollut tunne, että olen “hyvissä käsissä” ja olen tuntenut luottamusta hoidoista ja hoidonantajan asiantuntemuksesta.
 
Migreeniklinikalla on valtavasti tietoa migreenistä ja monista siihen liittyvistä asioista, jotka ovat tulleet minulle aivan yllätyksenä, vaikka olen ollut neurologisessa hoidossa useamman vuoden ajan. Kaikki tämä tieto ja asiantuntemus on ollut kullanarvoista. Myös hoitajan oma henkilökohtainen kokemus migreenin “sairastamisesta” on tuntunut lohdulliselta ja auttanut hyväksymään oman sairauteni sekä antanut siihen uutta toivoa, näköalaa ja kannustusta.
 
Migreeniklinikka tuntuu vertaistukipaikalta. Siellä näkee muitakin migreenistä kärsiviä ihmisiä ja se on tuntunut hyvältä. Lisäksi migreeniklinikalta saa ystävällistä ja erittäin joustavaa palvelua hoitoaikojen suhteen. Myös hoito itsessään on ollut avuksi. Voin suositella!
 
Susanna T.
Vihti
Ikä: 45
 
Migreeni on ollut osa elämääni jo alakouluikäisestä lähtien. Välillä on ollut helpompia vuosia, välillä hankaliakin jaksoja. Viisi viimeistä vuotta migreenini on ollut hormonaalinen, mutta myös muut tekijät ovat niitä laukaisseet. Estolääkityksiä olen kokeillut ilman suurempaa apua, täsmälääke vie usean päivän kestävän kohtauksen lopulta sitten pois (täsmä- ja kipulääkkeitä joutuu vain ottamaan useita, kun kohtaus kestää ja uusii).
 
Nyt syksyllä migreenin jäädessä päälle niskajumien takia päätin vihdoin kokeilla Cranionin migreenihoitoa. Ja se oikeasti auttaa! Hoitojen alussa migreeni/päänsärky paheni eli parisen viikkoa meni kipuillessa, mutta sitten alkoi helpottaa. Muutamia kohtauksia on tullut, mutta ne ovat nyt helpommin hallittavissa ja päänsärky ei jää päälle, mikä taas provosoisi uusia kohtauksia. Tällä hetkellä käyn ylläpitohoidoissa kolmen viikon välein, jotta niska/hartia/selkä saadaan pidettyä kunnossa.
 
En usko, että koskaan tästä elämänkumppanistani migreenistä lopullisesti eroon pääsen, mutta migreenittömät päivät ovat elämisen arvoisia. Suuri kiitos hoidoista. Suosittelen lämpimästi tätä vaihtoehtoa muillekin kokeiltavaksi!
 
Tuija Kaartinen
Espoo
Ikä: 49
 
Olen ollut erittäin tyytyväinen migreenihoitoihin. Henkilökunta on ystävällistä ja hoitohuone rauhallinen ja himmeä. Tulen kyllä jatkamaan hoitoja, kunhan tässä saan muut jutut kuntoon:-)
 
Sami Y.
Espoo
Ikä: 41
 
Olen aiemmin kärsinyt noin 10 vuoden ajan migreenistä. Hoidin sitä useiden lääkärien antamilla oheilla yrittäen parantaa asiaa ruokavalion, unen, liikunnan ja parempien työasentojen kautta. Migreenini alkaa aina lapaluun seudun kipuna edeten niskan kautta silmäkuoppaan, jolloin ainoa mahdollisuus oli aiemmin yrittää unella ja täsmälääkkeellä päästä asiassa eteenpäin.
 
Vaiva tuntui toistuvan noin kerran viikossa, useimmiten viikonloppuisin ja olin siihen jo “tottunutkin”, kunnes kävin keväällä 2014 Cranionilla hoidossa neljän kerran sarjan. Migreenini ovat tämän jälkeen olleet paljon harvinaisempia, miedompia ja pystyn jopa ennaltaehkäisemäänkin niitä nyt paremmin lievällä kipulääkityksellä (ehkä ne myöskin alkavat vähemmän aggressiivisesti). Tulen käymään hoidoissa vielä jatkossakin.
 
Voin kaikin puolin suositella Cranionia. Etenkin, jos oireesi ovat kuvaamani kaltaisia.
 
Heini H.
Espoo
Ikä: 26
 
Olen käynyt Hennan hoidoissa viime maaliskuusta lähtien. Aluksi minulle kokeiltiin migreenihoitoja, josta tietenkin aina oli apua, mutta päädyimme kuitenkin siihen, että perushieronta riittää minun kohdallani.
 
Migreenejä olen kärsinyt pienestä pitäen ja mitä vanhemmaksi olen tullut ovat ne lisääntyneet useisiin kertoihin viikossa. Olen todennut migreenini olevan niin hormoniperäistä, että minuun migreenihoidolla ei kovin suurta vaikutusta ollut. Hieronta kuitenkin aina jonkin verran helpottaa.
 
Hennan osaaminen niin migreenihoidossa kuin hieronnassakin on laadukasta. On mukava mennä Cranioniin, kun tietää saavansa hoitoa ihmiseltä, joka itsekin kärsii samaisesta ongelmasta ja aina voi jutella tuntemuksistaan avoimesti. Kiitos Hennalle niin henkisestä avusta kuin hieronnastakin. Aina se vaan tekee niin hyvää vaikka kipeää tekisikin.
 
Suosittelen kaikkia migreenikkoja kokeilemaan. Jonkun toisen kohdalla apu voi olla suuri.
 
Maarit Unonius
Lahti
 
Olen sairastanut kroonista migreeniä n. 15 vuotta. Apua olen saanut vaihtelevilla menestyksillä erilaisista vaihtoehtohoidoista ja esto- sekä kohtauslääkkeistä.
 
Cranionissa kävin 5x sarjahoidon. Aloittaessamme kohtaukset olivat päivittäisiä, lopettaessamme ne vähenivät ja lievittyivät jonkin verran, jatkuen kuitenkin n.5 pv/vko. Lompakko tuli vastaan hoidon jatkamista miettiessäni, koska niin selkeää hoitovastinetta ei vielä tullut.
 
Manuaalinen käsittely oli ammattimaista ja palvelu ystävällistä. Mies- ja naishoitajan käsittelyt poikkesivat hieman toisistaan voimakkuuden osalta. Makuasia kummasta pitää. Minulle kävi molemmat tyylit.
 
Kiitän saamastani lievennysavusta, vaikka jouduinkin nöyrtymään ja menemään taas takaisin neurologin luo ja uuteen estolääkekokeiluun.
 
Toivon menestystä arvokkaalle työllenne ja uskon, että monien kohdalla apu on kouriintuntuvaa. Suosittelen kanssakärsijöille hoitoanne.
 
Päivi Koskelainen
Espoo
Ikä: 41
 
Pidin migreenihoidoista kyllä, mutta migreenini ei ottanut talttuakseen oltuaan 2 vuotta erittäin aggressiivinen. Sain avun itselleni sittenkin vain lääkkeen avulla, Candesartan on nyt ollut käytössä helmikuusta 2014 saakka.
 
Hoito oli miellyttävää, kuten sekä hoitaja että myös muu henkilökunta. Cranioniin oli myös helppo tulla. Kiireinen aikataulu ei tällä hetkellä mahdollista käyntejä. Kun migreeni ei vaivaa, ei toisaalta ole ollut tarvettakaan. Tosin ihan hemmottelumielessä voisin taas käydä.
 
Anne Neitiniemi-Rantala
Espoo
Ikä: 49
 
Haluan jakaa kokemukseni ja rohkaista muita kohtalotovereita kokeilemaan Cranionin migreenihoitoa vaihtoehtona ja rinnalla lääkehoidolle.
 
* Omat oireeni olivat viikottaisia, lähes päivittäisiä, kun hakeuduin hoitoon yli vuosi sitten. Nykyisin saan kohtauksia kuukausittiain, en viikoittain, ja juuri nyt edellisestä on yli 3 viikkoa :).
 
* Olen täysin vakuuttunut, että juuri Hennan hoito on ollut ratkaisevaa. Hoito migreenipisteiden käsittelyn muodossa, mutta myös kokonaisvaltainen tiedon saanti mitä migreeni on, mitkä tekijät vaikuttavat kohtauksien syntymiseen jne., ja ennenkaikkea se yksilöllinen ote juuri minun migreeniini ja oireisiini (kuten tiedämme niin migreeni on hyvin monimuotoinen ja meillä kullakin hyvin erinlainen kokemus erinlaisine oireineen) ja yhdessä miettiminen miten helpottaa ja estää juuri minun migreeniäni.
 
* Omassa migreenissäni en voi käyttää estolääkkeitä, enkä halua syödä särkylääkkeitä jatkuvasti isoja annoksia – vaihtoehtoisten hoitomuotojen valitseminen on todella kannattanut, vaikka se myös vaatii itseltä hieman aktiivisuutta ja ponnisteluja!
 
Terttu H.
Espoo
Ikä: 55
 
Pahat migreenikohtaukset pysyvät poissa, kun käyn säännöllisesti hoidossa. Pystyin jättämään migreenin estolääkkeet pois. Hoitajallani on itselläänkin migreeni, joten voimme vaihtaa vinkkejä keskenämme.
 
Pauliina P.
Espoo
 
Migreeni on kuulunut elämääni teini-iästä ja pahentunut koko aikuisiän. Cranionin hoitoihin hakeuduin, kun migreeni oli ollut jo pitkään kroonista ja kipukin lähes päivittäistä. Kävin säännöllisesti hoidoissa noin vuoden ajan, koska koin migreenikohtausten helpottavan siinä määrin, että lääkkeet alkoivat tehota paremmin ja pääsin kokemaan myös kivuttomia päiviä. Hoito tuntui purevan juuri oikeisiin kohtiin ja helpotti erityisesti silloin, kun kova kipu oli päällä hoidon alkaessa.
 
Cranionissa käynti oli kokonaisvaltaisesti rentouttava ja koin ensimmäistä kertaa elämässäni, että joku todella ymmärtää migreenikkoja. Merkittävä syy hoidoissa käymiseen oli juuri vertaistuen saaminen.
 
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!
 
Maisa Lehtonen
Espoo
Ikä: 67
 
Migreeniäni ei hoidoillanne saatu loppumaan… Minulle vaihdettiin myös estolääkitys toiseen, eikä siitäkään tunnu olevan apua. Niskani tuntuu olevan jatkuvasti niin jumissa, ettei ns. migreenihoito riitä. Olenkin käynyt teillä niska-selkä hieronnassa, joka hetken helpottaa.
 
Näillä eväillä mennään, onneksi migreenini ei ole pahempaa laatua. Kiitos Lasselle hoidoista.
 
Suvi Niemelä
Espoo
Ikä: 28
 
Olen kärsinyt noin kahdeksan vuotta migreenistä, joka oli pahentunut vuosien varrella viikkoittaiseksi. Olen syönyt kasan särkylääkkeitä sekä käyttänyt migreenin estolääkitystä.
 
Noin vuosi sitten luin Cranionista lehdestä ja pidin sitä silloin liian kalliina. Ajatus jäi hautumaan ja puoli vuotta myöhemmin (huhtikuussa 2014) varasin ensimmäisen ajan. En ole katunut ajan varaamista, migreenikohtaukseni eivät ole enää tulleet yhtä pahana sekä kohtaus tulee paljon harvemmin kuin ennen.
 
Marika Külm
Helsinki
Ikä: 51
 
Migreenistä kärsivälle on käsittely kohdistettu nimenomaan tiettyihin kohtiin, mitä muissa paikoissa ei osata oikein huomioida. Toki muutamalla kerralla hoitoa seurasi migreeni, mutta eiköhän se ollut osoitus siitä, että oikeita kohtia käsiteltiin.
 
Hoito tuntuu erittäin hyvältä, vähentää stressiä ja sitä kautta migreeni- kohtauksia yleensäkin.
 
Henkilökunta on hyvin perehtynyt migreenin hoitoon ja antaa hyviä neuvoja sen hoitoon. Muutenkin henkilökunta on erittäin ystävällistä ja mukavaa. Suosittelisin myös muille migreenistä kärsiville.
 
Kirsi Malm
Espoo
Ikä: 46
 
Aloitin migreenihoidoilla toukokuussa -14 ja jatkoin hoitoja pitkin kesää. Loppukesästä siirryimme myös normaaliin hierontaan (niska-hartia). Koen migreenihoidon auttaneen jonkin verran migreenikohtauksiini, mutta erityisesti koen hyödylliseksi keskustelut hoitajan kanssa erilaisista migreeniin vaikuttavista tekijöistä, kuten liikunnasta sekä ruokavaliosta.
 
Aion jatkaa säännöllisiä käyntejä Cranionissa sekä migreenihoidossa että normaalissa hieronnassa, koska migreenikohtaukset ovat selvästi vähentyneet näiden käyntien ansiosta.
 
Marko Berg
Helsinki
Ikä: 31
 
Kävin migreenihoidossa muutaman kerran, kun minulla oli useita kohtauksia lyhyen ajan sisällä. Muutaman hoitokerran jälkeen kohtaukset harventuivat ja nyt kohtauksista on tullut hyvin harvinaisia. En osaa varmuudella sanoa oliko hoidoista apua (vai johtuiko kohtausten loppuminen jostain muusta syystä), mutta jos kohtauksia alkaisi taas tulemaan, niin varmasti kokeilisin hoitoa taas.
 
Mielestäni palvelu on melko kallis, mutta migreenikohtauksien estämiseksi olen sen valmis maksamaan.
 
Taina M.
Espoo
Ikä: 50
 
Cranion-klinikan migreenihoidosta olen saanut avun, eikä kohtauksia ole ollut kohta pariin kuukauteen. Hoidon aikana olen saanut tietoa migreenistä, sen synnystä ja jopa vihjeitä sen vältämiseksi. Olen oppinut tarkkailemaan itseäni ja ennakoimaan mahd. migreenikohtausten syntyä – lyhyesti sanottuna tuntemaan itseäni uudelta kannalta.
 
Hoitajaltani olen saanut vertaistukea, joka on auttanut ja rohkaissut minut ottamaan vastuun kehoni hyvinvoinnista, enkä pelkää enää kohtauksia. Puolentoista kuukauden intensiivinen hoitojakso on ollut kannattava. Nyt hoitoja jatketaan ylläpitävillä hoidoilla.
 
Karin Heino
Espoo
Ikä: 53
 
Olen käynyt sekä Lassen että Hennan vastaanotolla. Olen saanut molemmilta hyvää hoitoa. He ovat empaattisia, tarkkoja ja ammattitaitoisia. Koen, että minua kuunnellaan ja toiveitani on otettu huomioon.
 
Marika Lammi
Helsinki
 
Minulla on aurallinen migreeni ja saan kohtauksia harvoin, mutta ne ovat olleet aikaisempaa pidempikestoisia. Ennen kohtaus meni muutamassa tunnissa ohi.
 
Nykyään minulle riittää tavalliset särkylääkkeet ja CMT-hoidon ansiosta kohtaus on jäänyt muutaman kerran lievään päänsärkyyn ilman normaalia pahoinvointia, jolloin en pysty tekemään muuta kuin lepäämään.
 
Sari Siekkinen
Helsinki (nykyään Jyväskylä)
Ikä: 47
 
Ehdin käydä muutaman kerran klinikallanne ja totesin päivittäisten migreenikohtauksieni vähentyneet pariin viikossa ja tiukkuuden muutenkin niska-hartiaseudulla vähentyneen. Valitettavasti vain klinikan sijainti ei enään sopinut työmatkan varrelle.
 
Migreenit ovat nyt palanneet ja toivoisinkin, että Jyväskylästä (jossa nykyään asun) olisi samanlainen klinikka.
 
Joanna Jansson
Espoo
Ikä: 52
 
Klinikalle on mukava tulla. Hoitohenkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa. Tällä hetkellä valitettavasti migreeni, mutta kohtaus on vähemmän paha kuin aiemmin, pystyn katsomaan tietokonetta 🙂
 
Dina Belfer
Espoo
 
Erittäin positiivinen kokemus! Todellakin auttoi! Suosittelen!
 
Susanna R.
Espoo
 
Yksi elämäni parhaista päätöksistä on ollut kokeilla Cranionin lääkkeetöntä migreenihoitoa syksystä 2013 lähtien! Pahat migreenikohtaukset ovat harventuneet ja lieventyneet vähitellen. Elämänlaatu on parantunut!
 
Aluksi kävin hoidossa kerran viikossa, sitten joka toinen viikko. Ensin sain enemmän CMT-hoitoa pään alueelle, myöhemmin avattiin lihasjumeja niska-hartia- selkä-alueella perinteisen hieronnan avulla. Hoitoa olen saanut aina tilanteen mukaan ja lyhyelläkin varoitusajalla, jos on ollut tarvis
 
Tällä hetkellä harvemmat hoitokerrat ovat jo riittäneet pitämään migreenin kurissa. En kuukausiin ole kärsinyt säryistä niin vähän kuin nykyään!
 
Minua on suuresti miellyttänyt henkilökunnan erinomainen ammattitaito (= hyvien käsien lisäksi kyky olla aidosti läsnä!) ja ystävällisyys sekä siistit ja viihtyisät tilat!
 
Iso kiitos jo tässä vaiheessa- onni on Cranion!!
 
Daniela Siltaniemi
Espoo
 
Ajattelin jo, että ehkäpä mun vaan pitää tottua siihen, että minulla on migreeni. Olin kokeillut mm. akupunktiota, homeopatiaa ja migreenilääkkeitä. Mikään ei auttanut vaikka lääkkeet joskus helpotti hetkeksi. Migreenejä oli yli 10 vuoden aikana 1-2 kertaa kuukaudessa ja kohtaukset kesti joskus parikin päivää. Jouduin myös muutaman kerran sairaalaan hakemaan kipulääke- piikkejä kun mikään muu ei auttanut. Migreenikohtauksiin liittyi aina rajua oksentelua ja kovia päänsärkyä, jotka myös usein tuntui niskassa / hartioissa. Migreenistä oli minulle todella paljon haittaa, kun se usein iski aina vapaapäivänä tai kun oli jotain muuta kivaa tulossa, kuten lomamatkoja, kavereiden häitä ja juhlia jne.
 
Kesällä 2013 varasin vihdoin ajan Cranionin CMT-hoitoon. Olen käynyt Lassen hoidoissa säännöllisesti sen jälkeen enkä ole koskaan aiemmin voinut näin hyvin! En olisi uskonut, että mikään auttaa tähän mutta toisin kävi. Olen erittäin tyytyväinen asiakas ja olen suositellut Cranionia monelle ystävälle ja tutulle ja suosittelen myös jatkossa.
 
Lasse on myös antanut hyödyllisiä vinkkejä ruokavalioon ja treenaamiseen liittyen ja niistäkin on ollut paljon apua! Suosittelen!
 
Katri Reijonen
Tuusula
Ikä: 43
 
Olen jo reilut parikymmentä vuotta sairastanut klassista, aurallista migreeniä. Parin viime vuoden aikana auraan liittyvien näköhäiriöiden osuuskohtauksissa on eritoten kasvanut.Tänä syksynä oli usean viikon ajanjakso, jolloin kohtauksia oli 4-5 kertaa viikossa. Koska olen itse hyvin kriittinen syömään lääkkeitä, päädyin vihdoin tutkimaan muunlaisia hoitomuotoja. Olin kuullut tuttujen kautta Cranionista jo aiemmin, mutta vasta nuo tihentyneet kohtaukset saivat minut varaamaan ajan konsultaatioon.
 
Kipupisteet, joihin hoidossa on keskitytty löytyivät tosi nopeasti. Seitsemän Lassen tekemän hoidon jälkeen kohtausvälit ovat olleet jo pisimmillään pari viikkoa ja se on kyllä enemmän kuin mukavaa. Paitsi, että hoidosta on ollut apua migreeniin, on ylellistä, kun joku on tunnin ajan aidosti täysin läsnä ja keskittyy vain ja ainoastaan sinuun.
 
Täällä on tarjolla ammattitaitoista, hyväntuulista ja miellyttävää hoitoa kivoissa tiloissa. Mielelläni suosittelen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan jotain muuta kuin loputonta lääkkeiden syömistä. Hoitohetkestä voi jopa tulla viikon kohokohta!
 
Aino K.
Espoo
 
Olen käynyt migreeniklinikalla jo reilu vuoden ajan kroonisen migreenin takia. Aluksi kävin migreenihoidoissa, mutta valitettavasti ne eivät minun kohdallani auttaneet, paitsi kaikista vaikeimpina päivinä.
 
Tällä hetkellä käyn Hennalla vähintään kahden viikon välein hieronnassa. Olen ollut erittäin tyytyväinen käynteihini ja Hennalta olen saanut myös apua kaikkiin urheiluvammoihini.
 
Paikka on erittäin viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä, suosittelen!
 
Marja Haapavaara
Espoo
 
Olen kärsinyt elämäni aikana n. 15 vuotta migreenistä ja lisäksi niska-hartiaseudun jumi päänsäryistä. Migreeni on ollut näistä kahdesta huomattavasti pahempi. Elämän ns. ruuhkavuosien aikana migreeni vain paheni,alussa oli 1 migreenipvä/vkossa, pahimmillaan 4 pvän särky päällä yötä päivää. Työelämässä sinnittelin särkylääkkeiden voimin. Kävin lääkärillä ja sain reseptilääkkeinä Burana 800 mg x3/vrk (+ tarvittaessa Pamol 1 g), jota söin niin kauan että tuloksena oli lääkepäänsärky lääkkeiden sivuvaikutuksena tulleen huonovointisuuden lisäksi. Sitten lääke vaihdettiin paracetamol-lihasrelaksanttiin, joka oli hieman paremman tuntuinen edelliseen verrattuna. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, sain migreeeni täsmälääkkeen, jota kerran otin, en enää uskaltanut kokeilla toista kertaa. Lääkkeen vaikutus vaimensi säryn, mutta teki potilaan täysin puupökkelömäiseksi. Kokeiltu on edellisten lisäksi myös käsikauppalääkkeet Aspiriinit yms. Vaihtoehtohoidoista kokeilin akupunktiohoitoa kiinalaisen lääkärin tekemänä ja sen hoidon teho kesti n 3 kk, elikkä ei yhtään päänsärkypäivää. Kuitenkin tuon 3 kk:n jälkeen lysti alkoi alusta, elikkä 1 särkypvä/vko ja infektioiden yhteydessäkova migreeni. Toisinsanoen, olen puoliteholla ja lääkkeiden voimallaselviytynyt työstäni, opiskeluistani sekä arjesta perheen äitinä.
 
Noin vuosi sitten näin sattumalta ilmoituksen CRANION OY:stä, jossa oli migreenihierontaa tarjolla. Kävelin ovesta sisään uteliaana, oliskohan tästä hoitomuodosta minulle yhtään enempää apua, kuin lääke- tai akupunktiohoidosta. Minulla siis ei ollut enää mitään hävittävää…..olin saanut kaiken avun lääkäreiltä, mitä heiltä ylipäänsä voi saada. Akupunktion teho oli nähty. Aattelin laittaa muutaman roposen palamaan kokeilun vuoksi.
 
Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen olo oli kuin toisella ihmisellä. Kävin kaikenkaikkiaan kolme migreenihierontakertaa läpi ja migreeni ei ole ainuttakaan kertaa vaivannut minua yli 1,5 vuoteen! Joten voin lämpimästi suositella kaikille migreenipotilaille tätä lääkkeetöntä hoitomuotoa!
 
Satu Y.
Espoo
Ikä: 44
 
Olen käynyt elämäni aikana paljon eri hierojilla hoitamassa ja ylläpitämässä hyvinvointiani. Käden taidot vaihtelevat tekijöittäin, mutta usein hieronnan jälkeen fiilis oli jotenkin “ihan ok perushieronta”. Tuntui, että jotain jäi puuttumaan.
 
Cranionista löysin hakemani: aidosti läsnäoleva ja minuun keskittyvä hieroja. Henna, Kari ja Lasse ovat kaikki miellyttäviä, monipuolisia ja taitavia hierojia. Kerta toisensa jälkeen odotukseni ovat ylittyneet, joten käyn jatkossakin säännöllisesti. Lisäbonuksena siistit ja rauhalliset hoitotilat.
 
Suosittelen!
 
Taru L.
Helsinki
Ikä: 35
 
Olen käynyt Cranionissa nyt … 10-20 kertaa. Hoitokokemus on yleisesti ottaen hämmästyttävän positiivinen. Vaikeaa klassista ei-aurallista migreeniä sairastavana kokeilen surutta kaiken vastaantulevan, ja tämä on elämäni ensimmäinen toimiva lääkkeetön hoitomuoto.
 
Erityistä hyötyä hoidosta oli, kun omatoimisesti pidin taukoa migreenilääkkeistä. Hoitoa lobbaisinkin erityisesti tueksi lääkevieroitukseen.
 
Olkoonkin, että osakeyhtiön perustarkoitus on jo osakeyhtiölan nojalla tuottaa osakkeenomistajilleen voittoa. Tämän yrityksen olemassaolon oikeutus, visio ja missio on huomattavan helppo perustella ja markkinoida, lähinnä migreenipotilaiden kannalta palvelun tulisi olla saatavilla huomattavasti laajemmin.
 
Tätä palautetta saa siteerata nimelläni nettisivuillanne sellaisenaan tai lyhentäen.
 
Jaana Nihtilä
Kärkölä
 
Olen käynyt CMT-hoidossa 24.9.2012 saakka. Minulla oli aivan järkyttävä kohtausbuumi syksyllä (migreeniä sairastanut koko elämän ja pahana ollut 15 vuotta) ja ystävän kautta sain linkin näille sivuille! Hyvä niin, sillä pikku hiljaa hoitojen edettyä kipu laantui ja kohtaukset harvenivat – myös täsmälääkkeet auttoivat paremmin. Joka hoidon jälkeen on tosi hyvä olo ja jos on ollut putki päällä, loppuu kyllä hoitoon.
 
Nyt olen käynyt yhteensä 27 kertaa ja jatkan edelleen. Sen olen huomannut, että kovin pitkiä taukoja hoidossa ei kannata pitää (ainakaan vielä) sillä alussa, kun kävin 2-3 kertaa viikossa, hoito oli tehokkainta. Nyt en töiden takia kerkeä kuin 1 kertaa viikossa, joka on harmi. Kun migreeni on ollut pitkään pahana, en edes odota pikaista ihmeparantumista vaan vie aikansa, että hoidoilla saadaan toivottava tulos – eli pidempiä tauko kohtauksiin ja lyhyemmät kohtaukset – sitä kohti ollaan kuitenkin menossa!
 
Olli Sinivaara
Helsinki
Ikä: 32
 
Olen käynyt Cranionin CMT-hoidossa tammikuusta 2012 alkaen. Olen saanut hoidosta paljon apua migreeniin. Minulla oli juuri tuolloin vuodenvaihteessa 2011-12 elämäni pahin migreenisuma (migreenini ollut paha noin vuodesta 2009) ja Cranionin hoito auttoi saamaan sen poikki. Aluksi 2 kertaa viikkossa akuuttiin tilanteeseen ja sen jälkeen aina tarpeen mukaan. Parhainta Cranionin palvelussa on ollut nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin. Itselläni usein migreenitilanne vaihtelee nopeasti elämän stressitekijöiden mukaan. Olen aina saanut Cranionista apua nopeasti, usein samana päivänä. Kokemukseni mukaan CMT-hoito auttaa migreenin hallinnassa ja on siksi erittäin suositeltava hoitomuoto migreenistä kärsiville.
 
 
Toimipisteemme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa, tarkemmin Perkkaalla. Lisätietoja löydät täältä.
Hoitajamme ovat Valviran rekisterissä olevia terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

 

MENU