Itsehallintotie 6, 02600 ESPOO

 

050 412 1100 |info@cranion.fi

 

 

Ajanvaraus 050 412 1100

 

tai nettiajanvarauksen kautta

 

 

Migreenihoito

 

CMT Method®

 

konsultaatio 0 €

 

 

 

 

ulkoa3
Info
 
Cranion on erikoistunut migreenin lääkkeettömään hoitoon. Muita hoitopalveluitamme ovat klassinen hieronta, urheiluhieronta, faskia- eli lihaskalvokäsittely, kinesioteippaus, hoitava kuumakivihieronta, fysioterapia sekä akupunktio. Olemme palvelleet asiakkaitamme keväästä 2012 lähtien.
 
Käytössämme oleva menetelmä CMT Method ® on Cranionin lanseeraama ainutlaatuinen hoitomenetelmä, jota olemme kokemuksen myötä tarmokkaasti myös jatkokehittäneet. Kasvava tyytyväinen asiakaskuntamme osoittaa, että CMT Method ® on tehokas ja turvallinen migreenin hoitomuoto.
 
Cranionin toimintaperiaate on yksilöllinen ja asiakaskeskeinen palvelu. Kuuntelemme asiakasta, olemme aidosti läsnä ja keskitymme kokonaisvaltaiseen ja ennaltaehkäisevään hoitoon. Pyrimme löytämään kivun ja säryn syyn, emme tyydy hoitamaan vain seurausta.
 
Kaikki hoitajamme ovat kokeneita terveydenhuollon ammattilaisia, jotka löytyvät Valviran (Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto) rekisteristä.
aula3
 
Toimipisteemme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa, tarkemmin Perkkaalla. Lisätietoja löydät täältä.
Hoitajamme ovat Valviran rekisterissä olevia terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

 

MENU