Itsehallintotie 6, 02600 ESPOO

 

050 412 1100 |info@cranion.fi

 

 

Ajanvaraus 050 412 1100

 

tai nettiajanvarauksen kautta

 

 

Migreenihoito

 

CMT Method®

 

konsultaatio 0 €

 

 

 

 

Migreenin hoito
 
Migreenikohtaus on yleensä monen tekijän summa, joista tärkeimpinä tekijöinä ovat niska-hartia-alueen lihaskireydet sekä heikentynyt verenkierto ja aineenvaihdunta kasvojen ja pään alueella. Hoitomenetelmämme CMT Method ® vaikuttaa juuri näihin tekijöihin. Migreenihoito koostuu pään ja kasvojen alueen sekä niska-hartia-alueen manuaalisesta käsittelystä.
 
Tutkimuksissa on todettu, että migreenikohtaus syntyy tiettyjen välittäjäaineiden erittymisestä, jotka on vasta viime vuosina tunnistettu. Lihaskireydet ja heikentynyt aineenvaihdunta johtaa herkästi siihen, että välittäjäaineet eivät pääse poistumaan elimistöstä vaan jäävät hermopäätteiden alueelle ja provosoivat uusia kohtauksia. Migreenihoidossa hermosto rauhoittuu, aineenvaihdunta ja verenkierto tehostuu sekä lihaskireydet lievittyvät tehokkaasti. Hoidon aikana voidaan hyödyntää myös kylmähoitoa kylmäpakkausten avulla. Yksilölliset tarpeet otetaan hoidossa aina huomioon, koska migreeni on hyvin monitahoinen sairaus.
 
Migreenihoitomme avulla voidaan migreenikohtauksia vähentää, niiden voimakkuutta heikentää sekä lyhentää kohtausten kestoa. Useat migreenikot ovat hoitomme avulla pystyneet vähentämään lääkkeiden määrää ja kokevat elämänlaatunsa parantuneen. Hoitokertojen tarve on yksilöllinen, mutta usein hoito aloitetaan 3-5 hoitokerralla, jotka toteutetaan tiiviiseen tahtiin (2-5 viikon sisällä). Akuutti migreenikohtaus ei ole este hoidolle.
 
Tärkeä osa hoitoamme on myös asiakkaidemme ohjaaminen itsehoitoon mm. ruokavalion ja elämäntapojen suhteen.
 
Hoito sopii myös muista päänsäryistä kärsiville (esimerkiksi jännityspäänsärky ja Hortonin neuralgia). Hoito sopii kaikenikäisille, myös lapsille. Hoitoon voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.
 
Alkukartoitus
 
Suosittelemme hoidosta kiinnostuneille maksutonta CMT Method ®-migreenihoidon alkukartoitusta / konsultaatiota. Alkukartoitus sisältää haastattelun, tutkimuksen, hoidon tarpeen arvioinnin sekä tietoa hoitomenetelmästämme. Maksuton konsultaatiokäynti ei sido eikä velvoita mihinkään.
 
Toimipisteemme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa, tarkemmin Perkkaalla. Lisätietoja löydät täältä.
Hoitajamme ovat Valviran rekisterissä olevia terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

 

MENU